favorieten-rubrieken.nl

Ben jij van plan om een B2B webshop te openen? Lees dan dit artikel!

Kies je als eigenaar van een B2B webshop, dan doe je er verstandig aan voor Magento 2 PWA te kiezen.  Magento geldt dat als marktleider op het gebied van open source e-commerce platforms. Via Magento 2 PWA kun je als eigenaar van een B2B webshop wereldwijd de mogelijkheid om   een zeer flexibel winkelsysteem in te richten. Met Magento 2 PWA kun jij als eigenaar van een B2B webshop jouw productmanagement zeer overzichtelijk mogelijk maken.

Een ideaal e-commerce platform voor eigenaars van een B2B webshop

Magento geldt als een van de meest toonaangevende e-commerce platformen. Alleen in ons land al maken meer dan tienduizend eigenaren van een B2B webshop gebruik van Magento. Logisch ook, want Magento biedt zeer veel voordelen voor webshop eigenaren als voor developers. Magento 2 PWA geldt als de sterk verbeterde versie van de Magento 1. De gebruikers ervaren met Magento 2 PWA zeer vele nieuwe mogelijkheden.

Ervaar de voordelen van Magento 2 PWA

Kies je als eigenaar van een B2B webshop en voor Magento 2, dan ervaar je erg veel voordelen ten opzichte van de voorganger.  Zo levert de nieuwste edities sterk verbeterde prestaties en is ook de beveiliging sterk beter geworden.  Ook het aantal functies is sterk toegenomen. In alle gevallen ervaar je de voordelen. Dit ongeacht of je kiest voor Magento Open Source, de gratis variant, of voor Magento  Commerce, de betaalde versie van het systeem.

Sterk afhankelijk van de technische kennis die je hebt

Kies je voor Magento 2 PWA, dan krijg je in elk geval niet te maken met licentiekosten voor de software. Doorgaans is het platform perfect geschikt voor de B2B webshop. Je kunt echter ook met het platform werken met B2C en D2C. Het mooie is wel dat je het platform van Magento steeds naar believen uit kunt breiden met aanvullende en steeds weer nieuwe functionaliteiten.  Als het gaat om de beveiliging van de gegevens wordt door Magento altijd voldaan aan de industriële standaard. Met een B2B webshop heb je alle functionaliteiten met Magento in huis. Het beheren van producten en voorraad was nooit eerder zo eenvoudig. Welk systeem voor jou het meest geschikt is, is onder meer afhankelijk van de technische kennis die je in huis hebt.  Logisch dus dat je als eigenaar van een B2B webshop ook kiest voor het toonaangevende e-commerce platform.  Dan weet je dat je met het beste systeem werkt en dat je de zaken steeds prima voor elkaar hebt. 

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 favorieten-rubrieken.nl

Thema door Anders Norén