favorieten-rubrieken.nl

Beste merken voor je winterjas

In de winter is het vaak koud buiten, het is dan ook belangrijk om warm te blijven als je de deur uit gaat. Je blijft warm door een goede winterjas te kopen. Niet alle winterjassen zijn echter van even goede kwaliteit. Sommige merken zijn heel erg goed in het maken van winterjassen en deze merken zal ik dan ook behandelen in deze blog. Nadat je deze blog hebt gelezen zal je weten waarom deze merken zo goed zijn in het maken van winterjassen. Het maken van goede winterjassen vergt namelijk jaren van expertise omtrent winterjassen. De merken waar we het over gaan hebben hadden namelijk ook niet hun perfecte jas gelijk toen ze begonnen.

Napapijri

Hoewel veel mensen denken dat Napapijri een Noors merk is door de Noorse vlak op de jassen is het geen Noors merk. Napapijri is namelijk opgericht in Aosta in Italië. Napapijri is trouwens een Fins woord en betekent arctische cirkel. Het merk staat er om bekend dat ze kleding maken voor extreme omstandigheden voor echte avonturiers. Het merk is echter begonnen als producent van reistassen. Na een tijdje is het ook jassen gaan maken en heeft het een wereldwijde tijloos modestuk gecreëerd de Skidoo jas. Deze jas is zeer warm en daarom heel erg geschikt als winterjas. De jas is echter niet zo dik, je kan er dus nog goed in bewegen.

Moncler

Moncler is in het jaar 1952 opgericht. In de Franse stad Grenoble. Het merk heeft de naam dan ook te danken aan de prachtige berg naast Grenoble, de Monestier-de-Clermont. Moncler is begonnen als een merk dat jassen van hoge kwaliteit maakte voor de arbeiders die rond Grenoble werkten. Tijdens de koude dagen van het jaar werd het namelijk heel erg koud zo hoog in de bergen. Hierna heeft Moncler de Jassen gemaakt voor de Franse skiploeg. Deze jassen moesten wat dunner zijn zodat de atleten zich nog goed konden bewegen. Doordat kwaliteit altijd op één heeft gestaan bij Moncler zijn de jassen tot op de dag van vandaag van de hoogst mogelijke kwaliteit.

The North Face

The North Face staat bekend als bedrijf dat outdoor kleding produceert. De kleding van The North Face is dan ook altijd van hele hoge kwaliteit omdat het alle weersomstandigheden moet kunnen weerstaan. The North Face is in de Verenigde Staten opgericht en heeft daar al voor meer dan 50 jaar kwalitatief hoogwaardige kleding geproduceerd. Buiten de jassen heeft The North Face ook hele mooie rugzakken.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 favorieten-rubrieken.nl

Thema door Anders Norén