favorieten-rubrieken.nl

Furminator hoort thuis in mijn favoriete rubriek

Lang was het zoeken naar de perfecte manier om de vacht van je huisdieren te verzorgen. Ik ben eindelijk tevreden met Furminator. Mijn hond heeft namelijk erg last van haaruitval en de vacht ziet er daarna onverzorgd en lelijk uit. Furminator is een deshedding tool die ervoor zorgt dat jouw huisdier met een schone en glanzende vacht rond kan lopen. De kwaliteit van dit product is hoog, waardoor het echt thuishoort in het premium segment van dierenverzorging. Vandaag in mijn blog op Favoriete-rubrieken.nl een blog over FURminator.

 

Furminator, welke producten bieden ze aan?

Inmiddels heeft de bedenkster van Furminator het assortiment uitgebreid met een reeks producten. Het apparaat om de vacht te verwijderen van de ondervacht is dus niet meer het enige product. Tegenwoordig brengt dit merk allerlei producten op de markt voor de verzorging van elk type vacht. Er zijn bijvoorbeeld verschillende tools beschikbaar om verschillende vachten te bewerken. Zo kan je met de Furminator deshedding tool hond uitstekend de losse haren van jouw hond verwijderen. De Furminator Furflex is bijvoorbeeld geschikt voor alle haartypes en deze kan je kopen op basis van gewichtscategorie en maat.

 

Wat heeft het merk Furminator nog meer te bieden?

Dit merk heeft niet stilgezeten. Continu blijven innoveren in de verzorging van dierenvachten is waar zij naar streven. Dat is te merken in het uitgebreide productaanbod wat tegenwoordig op de markt is. Zo kan je bij dit merk ook terecht voor het verzorgen en ontklitten van de vacht. Bijvoorbeeld met de Dual Brush, een dubbelzijdige borstel die vervilting, losse haren en klitten van de vacht tegen gaat. Ook voor de hygiƫne van elke vacht heeft Furminator producten beschikbaar. Bijvoorbeeld shampoos die zorgen voor een glanzende en gezonde vacht. Ook bestaat er conditioner voor hondenvachten en sprays om de vacht lekker op te frissen. Deze spray is zelfs beschikbaar voor katten met hairball prevention. Wat wil je nog meer voor je huisdier?

 

De producten van dit merk hebben ervoor gezorgd dat de vacht van mijn hond gezond is en dat merk ik aan hem zelf. Jij voelt je toch ook prettiger als je schoon en fris bent? Dat is voor honden echt niet anders, want een ongezonde vacht kan ze een vervelend gevoel geven. Als je nog twijfelt over de aanschaf, dan kan je er nog even rustig over nadenken. Maar denk je dan ook direct na over alle stofzuigbeurten die je momenteel per week doet?

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 favorieten-rubrieken.nl

Thema door Anders Norén